Контрольна робота № 8

Контрольна робота № 8

  • Час: 00:00/01:00:00
  • Питання: 0/10
  1. На рисунку подано діаграму, на якій відображено час подорожі з Києва до Львова різними видами транспорту. Визначте за рисунком, яким видом транспорту необхідно скористатися, щоб час подорожі з Києва до Львова перевищив 7 годин.

    (Кількість балів 1.00)

  2. На рисунку подано діаграму, на якій відображено час подорожі з Києва до Львова різними видами транспорту. Користуючись рисунком, закінчіть речення так, щоб утворилося правильне твердження: «Маршрутне таксі, що рухається з Києва до Львова, перебуває в дорозі …»

    (Кількість балів 1.00)

  3. У супермаркеті є 4 різні турнікети для входу до торгового залу. Вийти з нього можна через одну з 25 кас. Скільки всього варіантів увійти до торгового залу і потім вийти з нього є в покупця?

    (Кількість балів 1.00)

  4. Друзі планують здійснити туристичну подорож до однієї з країн Європи або однієї з країн Азії. Туристична фірма пропонує поїздки до 8 країн Європи та 7 країн Азії. Скільки всього існує варіантів туристичної подорожі друзів?

    (Кількість балів 1.00)

  5. Випущено партію з 500 лотерейних квитків, серед яких 20 квитків виграшні. Знайдіть імовірність того, що перший вибраний навмання квиток із цієї партії буде виграшним.

    (Кількість балів 1.00)

  6. На таці лежать лише яблука та груші, причому яблук більше, ніж груш. Укажіть дріб, якому може дорівнювати ймовірність того, що перший узятий навмання з таці фрукт виявиться грушею.

    (Кількість балів 1.00)

  7. Марина вирішила приміряти 5 різних шарфиків і 4 різні капелюшки. На примірювання кожного варіанту поєднання шарфика з капелющком дівчина витрачає 3 хвилини. Скільки часу (у хв) витратить Марина на перебирання всіх варіантів?

    (Кількість балів 1.00)

  8. PIN-код мобільного телефону складається з 4 цифр. Григорій пам’ятає, що перші три цифри PIN-коду його мобільного телефону четвірки, а остання — не 0 і не 7. Оскільки хлопець забув останню цифру, то набирає її навмання. Знайдіть імовірність того, що з першої спроби Григорій отримає доступ до системи телефону.

    (Кількість балів 1.00)

  9. У таблиці наведено результати огляду 14 аудиторій коледжу щодо наявності в них кондиціонера, інтерактивної дошки, мультимедійного проектора та мікрофона.

    На скільки відсотків кількість аудиторій, які оснащені мікрофоном, більша за кількість аудиторій, які оснащені інтерактивною дошкою? У відповіді подайте кількість відсотків.

    (Кількість балів 1.00)

  10. У таблиці наведено результати огляду 14 аудиторій коледжу щодо наявності в них кондиціонера, інтерактивної дошки, мультимедійного проектора та мікрофона.

    Серед наведених діаграм, на яких немає шкали (градації) кількості приладів в аудиторіях коледжу, виберіть ту, на якій правильно відображені дані, наведені в таблиці.

    (Кількість балів 1.00)

Час вичерпано
Перед відвідуванням сайту
оберіть один з варіантів: